Vol met interessante blogartikelen

Blog

Winter wonderland

Misschien klinkt het gek maar mijn lievelings seizoen is de winter. Al toen ik klein was keek ik uit naar de winter met sneeuw en ijs. Skivakantie was ook mijn favoriete vakantie dat is ook één van de redenen waarom ik uit eindelijk skileraar ben geworden. De frisse winterkou vind ik zo heerlijk dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Nu word ik dit jaar 30 en ben ik van plan dit grootst te vieren en wat denk je het thema wordt “winter wonderland”.

 

Keuzes!

Dat het thema iets met winter te maken zou gaan hebben dat was wel snel duidelijk maar ook daarin zijn er veel verschillende soorten thema’s. In het begin dacht ik een leuk Apres ski feest te geven maar ergens vond ik dat iets te makkelijk. Ook vond ik het wel leuk om een groot diner te organiseren waarbij mijn vrienden en familie sjiek gekleed zouden komen. Dus ja Apres ski is niet echt een sjieken aangelegenheid. Vorige jaar was ik naar een festival waarbij het thema winter wonderland was en wauw wat was dat sprookjesachtig. Nou ik hoefde er niet lang over na te denken dit werd mijn thema. Ik had tijdens dat festival heel veel foto’s gemaakt en niet alleen van mijn vrienden maar ook van de versiering, dat kan ik nu mooi gebruiken voor mijn eigen feestje.

 

Versiering

Pinterest heeft mij ook ontzettend geholpen met de versiering, wat zijn er super veel leuke dingen. Eén ding weet ik zeker ik ga een sneeuwmachine huren, dat is echt mijn grote wens. Ik ben in oktober jarig en dan komt het niet vaak voor dat er sneeuw is. En omdat ik zoveel liefde heb voor sneeuw wil ik echt een sneeuwmachine huren. Zelf heb ik gekozen voor de kleuren zilver en blauw omdat dit voor mij de ultieme winter wonderland kleuren zijn. Eerst dacht ik rood maar dan wordt het iets meer kerst dan winter wonderland. Wel wil ik een ding voorkomen en dat is dat mijn feestje het thema “Frozen” wordt want het is geen Disneyfeestje. Mijn moeder helpt mij enorm veel en die heeft echt de leukste ideeën. Goede hulp bij het organiseren van een feestje is echt belangrijk en super handig. Dat raad ik ook echt aan om het niet allemaal alleen te doen vraag om hulp en laat je door andere inspireren. Volgende week vertel ik jullie meer over mijn prachtige jurk die ik heb gekocht want die is wel echt speciaal geworden.

Geef een reactie