Vol met interessante blogartikelen

Blog

Uitzendbureau Amsterdam helpt je aan werk(nemers)

Ben je op zoek naar een baan in de bouw? Dan ben je bij Uitzendbureau Amsterdam op de juiste plek. Dit uitzendbureau is altijd op zoek naar ervaren bouwopruimers, asbestverwijderaars, timmermannen, keetdames en -heren, metselaars, bouwvakhulpen, monteuren voor de steigerbouw, voegers, slopers, grondwerkers en industriële schoonmakers. Wellicht zit hier voor jou de perfecte uitdaging tussen. Je werkt in veel gevallen op projectbasis, maar het kan ook zomaar zijn dat je via Binck langer aan een stuk kunt blijven werken. Een uitzendbureau is echter niet alleen voor werknemers, ook werkgevers kunnen veel hebben aan Uitzendbureau Amsterdam.

Het voordeel van Uitzendbureau Amsterdam voor werkgevers

Het kan zomaar zijn dat je bedrijf (tijdelijk) de drukte niet aankan. Er zijn meer opdrachten dan dat je mensen beschikbaar hebt. Dan kun je ervoor kiezen om halsoverkop een sollicitatieprocedure te starten en mensen te gaan aannemen. Hieraan zijn wel wat nadelen verbonden. Zo'n procedure kost tijd en de mensen die je wilt aannemen hebben vaak nog te maken met een opzegtermijn. Die opzegtermijn kan soms wel twee maanden zijn! Door in zee te gaan met Uitzendbureau Amsterdam omzeil je dit probleem. De procedure kost jou geen tijd en je hebt in een mum van tijd geschikte medewerkers. Deze medewerkers zijn niet bij jou in dienst en mogen dus weer vertrekken als het project is afgerond.

Het voordeel van werken via een uitzendbureau voor werknemers

Als werknemer zit je misschien helemaal niet te wachten op een vaste baan. Jarenlang bij hetzelfde bedrijf werken vinden veel mensen saai. Door via een uitzendbureau te gaan werken, kom je steeds weer op een andere plek terecht. De ene keer voor een paar dagen, de andere keer voor een paar weken. Je kunt je expertise delen met medewerkers van alle soorten bedrijven. Is een project afgerond? Dan ga je weer door naar een volgend project. Voor een ander bedrijf, maar altijd via het uitzendbureau. Dat geeft vrijheid en afwisseling.

Werken in de bouw kan zwaar zijn

Door via een uitzendbureau te werken, kun je precies aangeven wat jij wilt. Wil je 3 of 4 dagen per week werken? Dat kan meestal wel. Wil je voltijds aan de bak en sparen voor een droomreis? Ook die mogelijkheid zit er vaak in. Doordat je niet in dienst bent, ben je vrij om een vakantie van een maand of meer op te nemen. Hou er wel rekening mee dat werken in de bouw fysiek heel zwaar kan zijn. Zorg dat je goed rekening houdt met de geldende veiligheidsregels en zorg goed voor jezelf. Zo hou je het het langst vol.

Geef een reactie