Vol met interessante blogartikelen

Blog

Nubbik schoenen voor iedereen

De zomer komt er (heel voorzichtig) weer aan. Gisteravond sneeuwde het nog, maar het blijft Nederland, en toch komt dus de zomer er weer aan. En wat betekent dat, behalve meer onvoorspelbaar weer? Juist, een goed excuus om je kledingkast en schoenenrek een update te geven! Zelf ben ik best wel goed in kleding kopen, maar vergeet ik altijd dat ik ook weleens nieuwe schoenen mag uitzoeken. Gelukkig heb ik nu een merk waar ik altijd terecht kan, waarvan ik weet dat ik er sowieso ga slagen. Nubbik schoenen!

Nubbik 101

Het merk werd opgericht in 2012, met een simpel maar heel overtuigend credo: “We like our shoes and lives relaxed, stylish and comfortable”. Nubbik schoenen zijn dus voor zij die zowel hun levens als hun schoenen relaxt, stijlvol en comfortabel wilt houden. Het draait zowel bij Nubbik heren als bij Nubbik dames niet alleen om de schoonheid en de uniekheid/nieuwigheid van een schoen, maar ook om het draagcomfort. Ze maken hun schoenen voor een breed publiek, maar wel, zoals ze zelf zeggen; een publiek met smaak. De modellen zijn tijdloos en behouden dus altijd een plekje in de mainstream, maar ze blijven uniek.

Dames en heren

Nubbik dames en Nubbik heren hebben allebei hun eigen kwaliteiten, maar alle Nubbik schoenen hebben een paar dingen met elkaar gemeen. Zoals ik al eerder zei zijn de ontwerpen van Nubbik schoenen tijdloos, en dit komt mede doordat ze op een slimme manier bekende elementen toevoegen aan hun schoenen. De hele schoen zwart of wit, bijvoorbeeld, of een dikke witte zool, wat momenteel heel populair is. Door elementen die we allemaal herkennen als trendy toe te voegen aan een verder origineel design, maakt Nubbik het zo dat iedereen wel iets in de schoen ziet dat hij/zij mooi vindt. Voor de rest spelen ze bij Nubbik veel met kleuren en met verschillende materialen op 1 schoen, zoals stof met nepleer. Bij Nubbik heren zijn het vooral sneakers die het assortiment bezetten (alhoewel er ook wat gave boots bij zitten), maar bij Nubbik dames heb je ook nog keuze uit hakken en laarzen, naast de (ietwat sierlijkere) sneakers.

Dus mocht je, net als ik, altijd vergeten dat schoenen kopen en vervangen ook nog een ding is, kijk dan een keer op de website van Nubbik. Als je met dit soort dingen eenmaal je merk gevonden heb, is het in de toekomst een stuk makkelijker. Dus, trakteer jezelf op een paar Nubbik schoenen!

Geef een reactie