Vol met interessante blogartikelen

Blog

Met vloercoating een make-over voor je huis

vloercoating

Misschien ben jij net verhuisd, of misschien heeft jouw huis wel gewoon een make-over nodig. Want dat kan natuurlijk ook nog. Hoe dan ook, jij wilt een nieuwe vloercoating. Het is misschien iets waar je nu niet direct aan denkt als je aan een verbouwing denkt. Maar het is wel iets wat je al snel ziet als je ergens binnenstapt. Misschien let je er niet heel bewust op, maar toch valt de vloer wel op. Dus als je een mooie vloercoating hebt valt het op in de positieve zin.

Dus wat is echt jouw stijl?

Je wilt dus een verbouwing ondergaan? Of misschien moet het wel omdat je net in het huis bent gaan wonen en er staat nog bijna niks. Nou, dan moet je dus eventjes kijken wat voor stijl je wilt. Als je al een stijl hebt en je wilt alleen maar wat upgrades dan is dat natuurlijk niet echt nodig, dan hoef je alleen het een en ander te veranderen naar jouw wil, een nieuwe vloercoating, en je bent weer klaar. Maar als je echt van niks naar iets wilt gaan, dan heb je wel wat meer werk nodig. Kijk eens leuk in winkels of magazines wat jouw stijl is, wat vind je mooi, en wat absoluut niet. Je gaat vast wel wat leuke dingen tegenkomen, en dan moet je nog een keuze maken.

Aan de slag met de vloercoating

Je kunt natuurlijk geen meubels gaan plaatsen en inrichten als je nog geen vloercoating hebt, dus dat is wel een van de dingen die je als eerste moet gaan doen. Als jij je vloer weer tiptop in orde hebt en je bent er helemaal tevreden mee, dan kan je weer verder kijken naar de meubels en het design, maar dan ziet je vloer er in ieder geval hartstikke mooi uit met de nieuwe vloercoating.

Maak er iets moois van

Soms kun je nu eenmaal niets uit de magazines halen wat je mooi vindt, alles wat al van tevoren bedacht is in de winkels vind je ook niet echt interessant, en je bent gewoon even de draad kwijt. Dat kan toch gewoon, dan zit jouw stijl er dus niet bij. Kies dan lekker zelf wat. Want je hoeft natuurlijk niet te kiezen voor iets wat al bestaat, je kan ook gewoon zelf iets samenstellen en het helemaal eigen maken. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en ook nog eens hartstikke uniek. Dus maak er iets moois van, of dat nu iets moois uit een magazine is of helemaal iets zelf bedacht. Dat maakt niet uit, als je er maar van geniet.

Geef een reactie