Trefmagazine.nl

Vol met interessante blogartikelen

Blog

Fiets voor alles

Nederland staat wereldwijd bekend om het veelvuldig gebruik van fietsen. Voor sommige mensen zijn onze dubbele overvolle fietsenrekken een waar schouwspel om te zien. Maar tegelijkertijd gebruiken wij ook veel auto’s. En dat terwijl die fiets dus met recht heel populair is. In deze blog vertel ik meer over de fiets, de elektrische fiets. Lees je mee?

Hup naar school

De elektrische fiets is nog relatief nieuw. Al veel mensen hebben een exemplaar in huis maar er zijn ook mensen die denken “wat heb ik daar nu aan?”, een terechte vraag. Waarom een nieuw fiets kopen, vaak duurder, als je er al één hebt? Daarvoor zal ik je vertellen wie er bijvoorbeeld een elektrische fiets gebruiken en waarom. Zo zie je zelf of het bij je past. Veel jongeren gebruiken een elektrische fiets om van en naar school te komen. Zeker voor middelbare schoolstudenten die wat verder van de schoollocatie afwonen, is dit ideaal. Het ov wordt op die leeftijd niet vergoedt en ze zijn toch in een mum van tijd op locatie.

Relaxed op het werk

Maar ook voor na je schooltijd is deze fiets perfect. Woon je op een tiental kilometers of iets meer van je werk af? Dan kan je de auto makkelijk laten staan. Met de elektrische fiets ben je ook zo op het werk en je doet nog wat beweging op ook. Voor je op het werk aankomt, heb jij je workout al gehad en dat zonder dat je het doorhad!

Even naar de stad

Is je werk toch te ver weg of zie je het gewoon niet zitten om iedere dag zo op en neer te gaan? Dan is een elektrische fiets ook een uitkomst voor je uitstappen door de week. Met een paar goede fietstassen doe je de boodschappen met de fiets. Ook dat scheelt weer benzinekosten en even buiten zijn doet vaak wonderen voor onze gemoedstoestand.

Op bezoek bij vrienden

Genoeg redenen om een elektrische fiets aan te schaffen. Zelf woon ik in het buitengebied en is het wel een eindje naar de stad en vrienden. Als je dan ’s avonds wat langer blijft hangen, wil je niet altijd met de auto naar huis bijvoorbeeld door moeheid. Een fiets is dan vaak veiliger en doordat je toch met de elektrische motor ondersteund wordt, ben je binnen een mum van tijd thuis. Ideaal, ook wanneer je even snel voor een bak koffie langskomt

Een elektrische fiets heren is voor 1000 en één dingen inzetbaar. Waarvoor ga jij hem gebruiken?

Geef een reactie

Thema door Anders Norén