Vol met interessante blogartikelen

Blog

3x waarom je je nieuwe energiecontract via een energievergelijker moet zoeken

Of je nu een ondernemer bent of wanneer je op zoek bent naar een particulier energiecontract: feit is dat je om de zoveel tijd moet overstappen van energieleverancier, wil je de beste aanbieding scoren en de laagste prijs betalen. Ondernemers kunnen hierbij een handige tool gebruiken, namelijk de zakelijke energievergelijker. Misschien heb je er al eens van gehoord of wellicht heb je zelf al eens zo’n vergelijker gebruikt. Mocht je op zoek zijn naar de beste deal op het gebied van energie grootzakelijk of mkb energie dan raden we je zeker aan om zo’n tool te gebruiken. In dit artikel geven we je drie redenen waarom zo’n zakelijke energievergelijker voor ondernemers ontzettend handig is.

Goedkoopste aanbod in één overzicht

Een van de grootste redenen waarom je een online energievergelijker voor zakelijke verbruikers moet gebruiken, is omdat je door zo’n tool het goedkoopste aanbod in één overzicht te zien krijgt. Een groot deel van de ondernemers in Nederland is nog nooit overgestapt van zakelijke energieleverancier; zij blijven hangen bij het energiebedrijf dat ze kennen. Dat is uiteindelijk hartstikke zonde van je geld, omdat je binnen een paar stappen al een nieuwe aantrekkelijke aanbieding hebt gevonden. Een zakelijke energievergelijker gaat voor jou op zoek; hier hoef je zelf niets voor te doen, behalve te weten wat je jaarlijkse energieverbruik is en het zetten van een kop koffie of thee terwijl het systeem het werk doet. Op Minder.nl vind je zo’n handige energievergelijker waarmee je snel weet hoeveel minder je kunt gaan betalen.

Zakelijke energievergelijker geeft snel resultaat

Een andere reden waarom je een zakelijke energievergelijker moet gebruiken, is omdat het amper tijd kost. Omdat je alleen je jaarlijkse verbruik hoeft in te vullen en optioneel andere wensen kan het systeem snel aan de slag gaan. Het gebruik van zo’n zakelijke energievergelijker kost veel minder tijd dan wanneer je zelf handmatig op zoek gaat naar een aantrekkelijke deal. Binnen een paar klikken op de muisknop weet je namelijk al wat het goedkoopste aanbod is en waar je wat precies krijgt voor je geld. Wat hierbij ook nog eens mooi meegenomen is, is dat de prijzen die je via een energievergelijker te zien krijgt de absolute bodemprijzen zijn. Meestal zijn de tarieven via daar zelfs nog lager dan op de website van een energieleverancier zelf. Hoe bizar is dat?

Fijne hulp bij zakelijke energievergelijker

Tot slot is het goed om te weten dat een zakelijke energievergelijker zoals Minder.nl meer is dan alleen een vergelijker. Als ondernemer hoef je geen geld te betalen om via daar verschillende energiebedrijven met elkaar te vergelijken voor een goede aanbieding. Naast een aantrekkelijke deal kun je op de website van een energievergelijker vaak nog terecht voor andere hulp. Ben je bijvoorbeeld vergeten om op tijd je huidige energiecontract op te zetten en zit je nog bij de einddatum in de buurt? In dat geval kan een energievergelijker vaak voor jou aan de slag. Ook wanneer je meer informatie nodig hebt over bepaalde onderwerpen zoals zakelijke zonnepanelen of de salderingsregeling ben je bij een zakelijke energievergelijker aan het juiste adres. Je kunt dus wel zeggen dat een website met zo’n handige tool nog veel meer is dan alleen een vergelijker van energie.

Geef een reactie