OVER TREF

Niemand wordt met een gebruiksaanwijzing van zichzelf, de wereld of het leven geboren en toch maakt iedereen er op zijn eigen wijze iets unieks van. Tegelijkertijd wordt onze maatschappij steeds harder en voller, mensen zijn gehaast en sneller in hun oordeel en veroordeling. Tegen die stroom in wil TREFmagazine.nl een plek bieden aan de verwondering over de veerkracht van mensen. Ook zetten we ons met TREFmagazine.nl in voor een ideëel doel: het bevorderen van maatschappelijke integratie. We doen dat door mensen uit de hele samenleving aan het woord te laten over hun leven. In TREF tref je maandelijks persoonlijke verhalen van mensen om de hoek. Zij vertellen wat hen beweegt en motiveert, wat hun dromen en passies zijn. Daarmee bieden we niet alleen inspiratie, maar willen we ook een gevoel van verbondenheid oproepen. Want mensen echt leren kennen, doet erkennen.

Redactie
Marijke Mosterman en Mathilde van Hulzen (hoofd- en eindredactie), Bert Vaatstra, Hanneke Hamer, Alie ter Moolen, Meine Boonstra, Janneke Pelle, Bert Schoonhoven, Frans de Jong, Roel van Olst, Angely Schutte en anderen. TREF magazine is een uitgave van Marijke Mosterman Journalistieke Producties.

Doneren
Draag je TREFmagazine.nl een warm hart toe en wil je wel een steentje bijdragen? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op vrijwillige basis teksten schrijven aan de hand van interviews (inclusief foto’s). Ook persoonlijke verhalen zijn welkom, mits daarin mensen (mede) centraal staan.
Financieel bijdragen mag natuurlijk ook altijd. Wij besteden de gelden aan de kosten die het schrijven en brengen van verhalen met zich meebrengt.
Doneren kan op bankrekeningnr. NL40 INGB 0656 003 413
t.n.v. Marijke Mosterman Journalistieke Producties
o.v.v. je naam en adres, en ‘DONATIE TREF’.

Adverteren, sponsoren, doneren
Voor bedrijven en instellingen vormt TREF een unieke manier om invulling te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met een advertentie, donatie of sponsorschap op de website draag je een steentje bij aan de samenleving. Al vanaf 60 euro per jaar zijn er mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact met ons op:
Mathilde van Hulzen (024-300 2133)
Marijke Mosterman (038-4653244)
info@TREFmagazine.nl

Banner ruilen?

Neem daarvoor ook contact met ons op:
info@TREFmagazine.nl